امام جمعه شوش: وحدت و یک‌صدایی شرط انجام کارهای بزرگ و ماندگار است.

 

 

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان شوش با حضور امام‌جمعه و اعضای شورا در سالن اجتماعات شهید دانش نهاد امامت جمعه شهرستان شوش برگزار شد.حجت‌الاسلام والمسلمین سید مرتضی مرعشی با تبریک چهارده آبان روز فرهنگ عمومی برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی در شهرستان را یک ظرفیت مهم برای ارائه نقشه راه فرهنگی در تمام زمینه‌ها عنوان کرد و گفت: برای انجام کارهای بزرگ و ماندگار نیازمند وحدت و یک‌صدایی هستیم و موضوع وحدت نیاز اصلی و فعلی شهرستان شوش با ظرفیت‌های مختلف است.رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان شوش با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان شوش از جمله حرم مطهر دانیال نبی (ع) و اماکن تاریخی و کهن و جایگاه این شهرستان در دوران دفاع مقدس و وجود یادمان شهدای  فتح‌المبین افزود: باید روی مباحثی که کمبود داریم در حوزه‌های مختلف توسعه‌ای متمرکز شویم و هرچه وحدت و تفاهم بین مسئولان و مدیران بیشتر باشد مشکلات قدرت عرض اندام ندارند لذا با همدلی و ایجاد انگیزه در هر مشکلی رفع می‌شود. امام جمعه شوش با اشاره به جایگاه شورای فرهنگ عمومی افزود: باید از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده شود تا اثرگذاری مصوبات در جامعه مشخص و متجلی شود. وی با اشاره با حضور مسئولان و مدیران شهرستان در جلسات شورا با وجود مشغله فراوان آن را نشان از اهمیت و توجه موضوعات فرهنگی و توجه به موضوعات فرهنگ عمومی دانست. رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان شوش با اشاره به تدوین تقویم برنامه‌های شش ماهه دوم سال جاری گفت: ارائه این تقویم به منزله پایان و ختم برنامه‌های مدون نیست و مسیر برای ارائه برنامه‌های دیگر هموار و باز است. فرماندار شوش: بهترین دوره همدلی را در مدیریت شوش شاهد هستیم.
مهندس محسن هویزه فرماندار شوش با اشاره به وحدت و هم‌گرایی بین مدیران شهرستان شوش گفت:در شرایط فعلی بهترین دوره مدیریت  ادارات را در شهرستان شوش شاهد هستیم و اگر قرار است اتفاق بزرگی در تمام حوزه‌ها و زیرساخت‌های شوش رقم بخورد در این دوره است. وی با اشاره به اهمیت جایگاه فرهنگ و هنر و تأکید مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت هنر افزود:باید با تکیه بر ظرفیت فرهنگ و هنر و شورای فرهنگ عمومی اقدامات فاخر و برجسته‌ای را رقم بزنیم زیرا  از طریق زبان هنر بسیاری از مطالبات و مشکلات برطرف خواهد شد. فرماندار شوش با اشاره به نقش وحدت‌آفرین امام‌جمعه شوش به عنوان حلقه  و محور  وحدت مدیران شهرستان افزود: امام جمعه شوش یک فرصت مغتنم برای شهرستان است تا با تکیه بر همدلی و اتحاد شاهد اجرای برنامه بزرگ ملی و بین‌المللی همچون کنگره ملی شعر عربی رضوی دعبل خزاعی باشیم. فرماندار شوش با اشاره به ظرفیت‌ها بالای شوش در حوزه‌های مختلف خواستار معرفی ظرفیت‌های شهرستان از طریق برگزاری نمایشگاه و حضور سرمایه‌گذاران و شرکت‌های مستقر در منطقه شد وی با اشاره به ضرورت اصلاح برخی رویه‌های نادرست در سطح منطقه افزود: با کمک بزرگان و سران عشایر منطقه در حال تدوین مرامنامه هستیم که در رفع بسیاری از مشکلات بین اقوام مؤثر است و این مهم به‌زودی با حضور شیوخ و سادات انجام خواهد شد و این اتفاق بزرگ در کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و اختلافات گذشته مؤثر خواهد بود.
سرهنگ محمدی نسب فرمانده فراجا شهرستان شوش نیز با اشاره به جایگاه شورای فرهنگ عمومی گفت: باید تلاش کنیم که در این حوزه مهم و خطیر و با انجام وظایف و تکالیف خود شاهد کارهای ماندگار در دوره مدیریت خود باشیم.
پیری رئیس دادگستری شهرستان شوش با اشاره به جایگاه هر یک از اعضای شورای فرهنگ عمومی گفت: هر یک از اعضای شورای فرهنگ عمومی براساس مسوولیتی که دارند به‌عنوان الگوهای جامعه هستند که به‌دلیل ارتباطات و تعاملات در جامعه در رفع مشکلات مردم نقش مؤثری دارند که به‌طور قطع این اقدامات توسط مردم دیده و مشهود است و اثرگذار خواهد بود وی استفاده از ظرفیت بزرگان اقوام و شیوخ شهرستان را در کنار دادگستری برای رفع اختلافات با محوریت مساجد را یک امر مهم عنوان کرد.
پور نعمت رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شوش از اجرای طرح ملی شهر من شهر نماز در شهرستان شوش طی روزهای هفدهم و هیجدهم آبان‌ماه با حضور یک‌هزار نفر از دانش‌آموزان و با کمک اداره آموزش‌وپرورش خبر داد و خواستار مشارکت همه دستگاه‌ها در برگزاری این طرح و اجرای مصوبه قبلی شورای فرهنگ عمومی برای تأمین کتب این دوره به تعداد یک‌هزار جلد توسط شهرداری شهرهای شوش، فتح‌المبین و حر شد.

حجت‌الاسلام آل کثیر رئیس اداره تبلیغات اسلامی شوش با اشاره به برنامه‌های ایام فاطمیه از حضور مردم به‌عنوان محور اصلی اجرای برنامه‌های مذهبی یاد کرد که به‌دلیل این حضور پرشور و مشارکت مردم شاهد اجرای برنامه خوب در تمام مناسبت‌های مذهبی در شهرستان شوش دانیال علیه السلام هستیم وی با اشاره به اهمیت موضوع فرزندآوری و جوانی جمعیت از برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه کارکنان ادارات با مشارکت دستگاه‌های مربوطه خبر داد.
علی بویری رئیس اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان شوش برگزاری نمایشگاه معرفی ظرفیت‌ها و توان‌مندی‌های شوش را یک ضرورت دانست تا از این ظرفیت برای معرفی توانمندی های شوش استفاده شود.
مهندس سعید مهرپرور سرپرست جدید شهرداری شوش نیز ضمن تشکر از اعتماد اعضای شورای شهر آن را یک فرصت جهت خدمت‌گزاری عنوان کرد و افزود: تمام توان خود و مجموعه شهرداری شوش را برای اجرای برنامه‌های فرهنگ محور به‌عنوان مسوولیت اجتماعی به کار خواهم گرفت. علیرضا چرخابی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شوش با اشاره به جایگاه شورای فرهنگ عمومی در شهرستان خواستار مشارکت جدی اعضا سایر ادارات شهرستان شد و افزود: براساس ماده ۶ دستورالعمل شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌ها کارگروه‌هایی ۱۶ گانه را جهت تخصصی کردن پیگیری امور جهت داشتن خروجی با قابلیت کاربردی و متناسب با نیاز و مطالبه شهرستان تشکیل شد.دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان شوش افزود: با تدوین تقویم فرهنگی شهرستان چشم‌انداز اجرای برنامه‌های شهرستان در حوزه‌های مختلف در یک دوره شش ماهه تدوین شد تا اجرا و انجام مناسب و شایسته برنامه‌ها با برنامه‌ریزی ریزی دستگاه‌ها انجام شود و بر این اساس فرصت برای بررسی موضوعات و اولویت‌های اصلی در شورا فراهم شود.وی توجه به اجرای مصوبات و نیز ارتباط مستمر و مؤثر با دبیرخانه شورا را ضروری عنوان کرد که می‌تواند بستری برای تعاملات بیشتر و ایجاد فضای گفتمان و ارائه نظرات و پیشنهادات برای پیشبرد برنامه‌ها و رفع مشکلات و معضلات فرهنگی بر زمین مانده از گذشته باشد. وی از حمایت‌های امام‌جمعه و فرماندار و دیگر اعضای فعال شورا و نیز همکاران اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی تقدیر و تشکر کرد و هرگونه موفقیت را در این زمینه حاصل وحدت و هم دلی همه اعضای شورا دانست .