نعناع گیاهی است با طبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است

. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده و پودر امکان‌پذیر خواهد بود.برگ‌های نعناع حاوی بالاترین مقدار آنتی‌اکسیدان نسبت به سایر گیاهان موجود می‌باشند. روغن نعناع شامل اسیدهای فنولیک، فیتوسترون، ساپونین ها، تریترپین ها، فلانوئیدها، کاروتنوئید، آنتوسیانین‌ها بوده و روغن نعناع به طور گسترده برای مصارف مختلفی استفاده می‌شود. همچنین نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوت است که به‌طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.

◽️نعناع یک خوشبوکننده دستگاه تنفس است، علاوه بر اطمینان از تمیزی زبان و صمغ‌ها، مانع رشد باکتری دردهان می‌شود. بنابراین نعناع جز یکی از موارد مهمی است که در تهیه خمیردندان و دهان استفاده می‌شود.

#سلامت #پزشکی