با راه‌اندازی سایت تولید کود کمپوست از دفن بیش از ۶٠ درصد زباله جلوگیری می‌شود


محمود ثابت قدم با اشاره به عملکرد سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز، اظهار کرد: در سال گذشته سلول دفن بهداشتی و مهندسی شماره ٢ در سایت صفیره پس از ٧ سال راه‌اندازی شد.
وی افزود: خط پردازش و تفکیک زباله در سایت صفیره اهواز بصورت کامل تعمیر و راه‌اندازی شد که در ابتدای سال جاری عملیات بهره‌برداری از آن صورت گرفت.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز ادامه داد: طی دو سال اخیر، تمام زباله‌های سایت صفیره جمع‌آوری شده و در این مدت هیچگونه آتش سوزی در این مکان رخ نداده است.
ثابت قدم گفت: در حال ایجاد زیرساخت‌های تولید کود کمپوست به مساحت ۵٠ هکتار در سایت صفیره هستیم، که با خرید یک دستگاه ترنر و خط پردازش، پروژه کارخانه کود کمپوست را راه‌اندازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه روزانه حدود ۶۵٠ تن زباله وارد سایت صفیره می‌شود، عنوان کرد ٧۰ درصد زباله‌های تر و ٣٠ درصد زباله ها خشک هستند که حدود ١٠ درصد آنها قابل بازیافت می‌باشند، اما با راه‌اندازی سایت تولید کود کمپوست از دفن بیش از ۶٠ درصد زباله جلوگیری می‌شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز گفت: با راه‌اندازی کارخانه کود کمپوست از مخرب های زیست محیطی جلوگیری شده و زمین کمتر به زباله آلوده می‌شود و از تولید این کود برای مصارف زراعی می‌توان استفاده کرد.
ثابت قدم با بیان اینکه اعتبار مجموع پروژه های سازمان پسماند در سایت صفیره بیش از ٢٠٠ میلیارد تومان است، گفت: ارتقاء سلول شماره ۲، احداث سلول شماره ٣، احدات سلول دفع بهداشتی مهندسی پسماندهای عفونی از دیگر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند شهرداری در سایت صفیره هستند که با اجرای آنها وضعیت دفع پسماند در شهر اهواز بهبود خواهد یافت.
وی گفت: قراداد پروژه بهسازی و احداث پناهگاه سگهای بلاصاحب با اعتباری بالغ بر ١٠ میلیارد تومان منعقد شده و به زودی اجرا می‌شود.