کاظم جوکار بیان کرد: این طرح در اقدامی نوآورانه از طرف نهاد کتابخانههای عمومی کشور اجرا شده و کتابخانهها به محلی برای آموزش مهارتهای مختلف از جمله خیاطی، گلدوزی، سفالگری، پرورش گل و گیاه، کامپیوتر، هوش مصنوعی و نقاشی تبدیل شدهاند.
وی تاکید کرد: تلاش میشود کتابخانهها به مراکزی پویا و فعال تبدیل شوند تا علاوه بر ارائه خدمات کتابداری به رشد و توسعه جامعه محلی نیز کمک کنند.
سرپرست اداره کتابخانههای عمومی دزفول ضمن قدردانی از کتابداران برای اجرای این طرح اظهارکرد: این طرح فرصت ارزشمندی برای شهروندان فراهم کرده تا استعدادهای خود را شکوفا و به کسبوکارهای کوچک خود رونق بخشند.
وی افزود: شهروندان دزفولی با استقبال چشمگیری از این طرح، به فراگیری مهارتهای جدید میپردازند و محصولات دستساز خود را در نمایشگاههایی که به طور مستمر در کتابخانهها برگزار میشود، به فروش میرسانند.
جوکار تصریح کرد: این اقدام علاوه بر ایجاد درآمد برای هنرمندان محلی به رونق بازارچههای محلی و تقویت اقتصاد خرد کمک کرده است.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح نشان میدهد کتابخانههای عمومی میتوانند نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه ایفا کنند، ادامه داد: نهاد کتابخانههای عمومی کشور با حمایت از این طرح گامی مهم در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار برداشته است.
۱۵ کتابخانه نهادی و ۹ کتابخانه مشارکتی در دزفول فعال است.
Thursday, 10 October , 2024